Михайло Мудрик пренебрегна Арсенал, като реши да премине в Челси в

...
Михайло Мудрик пренебрегна Арсенал, като реши да премине в Челси в
Коментари Харесай

Бивш играч на Челси посъветва Мудрик да следва стъпките на Винисиус

Михайло Мудрик подцени Арсенал, като реши да премине в Челси в една от трансферните истории през януарския прозорец, в сделка на стойност 89 милиона паунда. Въпреки това, в своите 11 изяви, откогато подписа със " сините ", шест от които бяха като титуляр, украинецът не съумя да оправдае несъразмерната си цена, регистрирайки единствено една асистенция за това време, като най-хубавото му показване беше от пейката при неговия дебют срещу Ливърпул през януари.

Флоран Малуда, който завоюва голям брой оценки в Челси, в това число Шампионска лига и Висша лига, има вяра, че украинецът би трябвало да следва модела на суперзвездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, с цел да разгърне капацитета си. Той сподели на ICE 36: " Мудрик е доста надарен. Когато направи своя дебют, той изглеждаше толкоз впечатляващо, когато влезе. Мисля, че той влезе в този мач пресен, цялостен с убеденост и всички видяхме големия му капацитет. Моето обръщение би било да се следва образеца на Винисиус Жуниор ".

" Мисля, че това е положително съпоставяне, а също и верният образец, който той да следва. Като насочна точка, той би трябвало да огледа по какъв начин се е развил. Мисля, че Мудрик може да има същото въздействие за Челси, както Винисиус за Мадрид. Той би трябвало да работи крепко, да има верния нрав - той може да стане водач в тима на Челси, в случай че покаже вярната упоритост. Надявам се да има вяра в себе си толкоз, колкото клубът има вяра в него ", добави Малуда.

Въпреки че Винисиус бързо се трансформира в един от открояващите се играчи на Мадрид, началото на живота му в испанската столица беше муден, като бразилецът постоянно е подложен на критика за неприятното си довеждане докрай и цялостната липса на краен артикул. Но макар множеството компликации, Винисиус бързо се трансформира в един от най-хубавите в света, цел, която Мудрик безспорно ще се стреми да реализира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР